Bitcoin Prijs van Technische Analyse 02/22/2018 op – kans op Stuiteren Doelen

Bitcoin Prijs Belangrijkste Hoogtepunten

  • Bitcoin prijs is nog steeds in correction mode, maar lijkt te worden weerspiegeld door de trend line support.
  • Het toepassen van de Fibonacci extension tool ziet u hoe hoog de prijs zou kunnen gaan als de trend aanhoudt.
  • Technische indicatoren signaleren dat de uptrend over te hervatten.

Bitcoin prijs is het vinden van ondersteuning op het gebied van de rente op de trendlijn, 200 SMA, en $10.000 mark, zodat de rally zou hervatten vanaf hier.

Technische Indicatoren Signalen

De 100 SMA is boven de langere termijn 200 SMA op dit time frame dus de weg van de minste weerstand is op de kop. Dit betekent dat de rally is meer waarschijnlijk te hervatten dan om te keren. Ook de 200 SMA lijnen met de stijgende trendlijn van de laatste dieptepunten.

Stochastic is te trekken uit oversold niveaus om aan te geven dat de bullish druk is terug. Ook RSI is ook hoger draaien om te laten zien dat kopers bereid zijn om terug te springen in.

Een beetje bullish divergentie kan worden gezien op stochastische als de oscillator gevormd hoger dalen, terwijl de prijs was lager dieptepunten. Een bounce kan nemen bitcoin prijs tot het 38.2% extension rond de $11,000 of de 50% verlenging van de swing highs.

De 61.8% verlenging op van $12.000 of andere lange-termijn-gebied van belang. De 76.4% uitbreiding is op $12,788 vervolgens de volledige uitbreiding is op $13,590.

Factoren Op De Markt

De US dollar genoten van een andere golf hoger op hawkish FOMC notulen en risico-aversie. Beleidsmakers overeengekomen dat een sterkere groei zou kunnen rechtvaardigen verdere aanscherping in de komende maanden.

Dit leidde tot een hoger rendement van de obligaties en andere zwakke sluiten voor AMERIKAANSE aandelen als het bedrijfsleven en de consument-activiteit kan worden geremd door de hogere rente. Merk op dat bitcoin prijs is de handel naast voorraden en goederen, dus de dip ook gevolgen voor de cryptocurrency.

Toch is het nog steeds de moeite waard op te merken dat bitcoin sentiment is verbeterd na een paar landen hebben gewezen op de noodzaak om de deur open voor de ontwikkelingen in de sector. Dan weer, een aantal top-financiële ambtenaren hebben gemaakt negatieve opmerkingen over bitcoin, met name op het vermogen om een winkel van waarde.

De post Bitcoin Prijs van Technische Analyse 02/22/2018 op – kans op Stuiteren Doelen verscheen eerst op NewsBTC.

De post Bitcoin Prijs van Technische Analyse 02/22/2018 op – kans op Stuiteren Doelen verscheen eerst op bitcoinmining.winkel.